Vlechten met Daan

Maak de blits met een vette vlecht

Workshop invlechten gevorderden

Als je de basistechnieken van het invlechten al beheerst, maar je zou wel eens wat nieuwe technieken willen leren, ben je bij deze workshop invlechten voor gevorderden op je plek. Zo behandelen we onder andere de invlecht en opvlecht in verschillende variaties. De “waterval” en de “diadeemvlecht” komen ook aan bod. Na afloop van de workshop haarvlechten voor gevorderden ben je in staat heuse ‘kunstwerken’ te creëren! Heb je een eigen voorbeeld die je graag wilt proberen, mail hem even door, maar neem hem ook mee naar de workshop, dan kunnen we ermee aan de slag.

Lijkt deze worskshop jou iets te hoog gegrepen, dan kun je ook eerst starten met de Workshop invlechten basis.

De workshop is in Winkel (N-H).

Kosten: € 15,00 p.p.
Ritsvlecht

Zelf een datum plannen? Dat kan! Mochten er mensen zijn, die een groep hebben (minimaal 4 personen, maximaal 6 personen) en samen een workshop willen volgen, neem dan contact met mij op! We kunnen dan in overleg een datum plannen bij mij of jou thuis.

Geef bij het aanmelden aan of je voorkeur uitgaat naar je eigen model, of naar een oefenhoofd.
Neem je je dochter mee, houdt er dan wel rekening mee dat deze zich 2 uur zelf moet vermaken. Er zijn misschien wel andere kinderen maar ze moeten toch een tijd stil op de stoel blijven zitten. Een Ipad/tablet of andere spelcomputer meenemen is misschien verstandig.

Meld je snel aan, want VOL = VOL

Aanmeldformulier individueel gevorderd

Advertentie