Vlechten met Daan

Maak de blits met een vette vlecht

Gastenboek

Ik vind het leuk als je een reactie achterlaat in mijn gastenboek….

Bedankt alvast!

 

 

28 thoughts on “Gastenboek

 1. Ik woon in the V.S. en zag vaker mensen in omgeving FB posts van “Vlechten met Daan”. Erg leuk! Ik heb zelf een mooi meid met lange, dikke haar, en leuk om mee te spelen. Vanavond is haar prom (gala van een feest vanwege straks afstuderen). De eerste wat ik dacht was even kijken bij “Vlechten met Daan”. Ze is half Nederlands (haar vader is een Nederlander, ik ben Amerikaans). Bedankt om zulke leuke dingen op internet te zetten!

  • Oh… en ik wilde vertellen, toevallig heb ik in Kolhorn gewoond. Ik vond het grappig om dit website te ontdekken, en zien dat het uit Winkel werd gestuurd!

 2. Super leuke workshop gehad gisteren. Vandaag de tip met schuimmousse en water uitgeprobeerd en zowaar gelukt om een haarbandvlecht te maken bij mijn dochtertje.

 3. Een erg leuke avond gehad, ben al aan het oefenen op m’n dochters, bedankt.

 4. Ik heb een workshop gevolgd op 2 april veel geleerd.
  Heb al verschillende reacties gekregen dat mijn dochter der haar erg leuk en mooi eruit ziet.
  Super bedankt.

 5. Nou, hehe, voordat ze de puberteit ingaat, weet ik hoe ik een fatsoenlijke vlecht moet maken. Of een leuke staart. Of een vissengraat. Yes! Bedankt voor de leuke en leerzame avond!

  Groetjes, Carla

 6. Bedankt voor de gezellige maar vooral leerzame avond!
  Van het weekend maar eens flink oefenen.
  Ook geleerd hoe je heel eenvoudig iets leuks kunt doen met lint in een vlecht en met een gewone staart.

 7. Hallo Daan, veel geleerd van gisteravond.. En dochterlief ging vandaag met invlecht naar school en nu zit hij er nog in…ik moet nog heel veel oefenen..we komen zeker terug bij je. O,ja ook de groeten van mijn man.( Arien kruijer) Gr Linda kruijer

 8. Bedankt voor de geweldige workshop gisteravond Daan! Ik dacht dat ik het nooit zou leren maar het is toch gelukt. Nu ga ik veel oefenen en wil ik zeker een keer de gevorderde workshop gaan volgen! Groetjes Joyce

 9. Bedankt voor een geweldig kinderpartijtje! Denise en de meiden hebben er een hoop van opgestoken! Ze hebben genoten, het was een groot succes!

 10. Vanavond een Cursus gehad van Daan. Onze groep was divers maar het was voor iedereen verrassend.
  Smaakt naar meer

 11. Vorige week vrijdag de basiscursus gevolgd. Dit is erg goed bevallen.
  Je hebt veel kennis en kunde in huis!

 12. Bedankt voor het verzorgen van een geweldig kinderpartijtje. De meiden waren heel stil tijdens de workshop en geconcentreerd bezig. En bij het thuisbrengen zeiden ze meteen: En nu kan ik ook zelf invlechten!!!! Nogmaals bedankt. We vonden het in één woord GEWELDIG!!!!

 13. Gisteravond een workshop invlechten gehad. Ik kon alleen de basis vlecht maar met deze workshop heb ik een paar andere leuke en mooie vlechten geleerd.
  Het was een zeer geslaagde avond.

 14. Veel geleerd tijdens de basisworkshop. Kon al een beetje (in)vlechten, maar nu nog beter. En ik heb een hele nieuwe geleerd, die hiervoor telkens niet lukte. Super dat je zo op persoonlijk niveau les gaf, met de groep van zes personen. Zo heeft iedereen veel kunnen leren. De twee uren waren voordat we het door hadden voorbij.

 15. Wat een leuk idee. Wij hebben gister een vlechtavond gehad en het was erg gezellig. Ondanks dat ik al kon invlechten heb ik toch weer nieuwe dingen geleerd. Bijna jammer dat ik geen meiden heb. Daan bedankt en ik ga het gewoon bij mezelf blijven proberen.

 16. Gisteravond een workshop gehad en wat was het leuk! Nooit gedacht dat ik het ooit zou leren😃😃maar gelukt! Nu lekker bij mijn meiden aan de slag! Het was erg leuk en leerzaam bij vlechten met Daan!

 17. Alweer even geleden (11april) een workshop gedaan bij Danielle.
  Super gezellig gehad met een groepje meiden. Een beetje vlechten lukte wel al maar nu goeie tips en ideeen gehad, dus komt het helemaal goed!
  Bedankt voor de tips en leuke workshop, en zeker tot de volgende keer.
  Veel succes verder
  gr sabrina

 18. Gisteravond de workshop gehad vond t echt super leuk! Eindelijk kan ik een invlecht bij mijn dochter maken 🙂 Nu nog even oefenen met de opvlecht. Ik denk dat ik deze workshop nog wel een X ga doen om weer iets nieuws te leren want ik zag wel hele mooie vlechten voorbij komen op je fb pagina 🙂

 19. Gisteravond een super gezellige workshop gehad met zijn 6en bij mij thuis. invlechten en vissengraat heb ik ook al eerder van Danielle geleerd en nu het opvlechten. Goede uitleg en een goed voorbeeld hoe je moest beginnen. Heb het vanmorgen bij mijn dochter gedaan en kreeg erg leuke reacties op school! Maar snel de gevorderden workshop volgen na deze basis. Echt een aanrader voor een leuke, gezellige en vooral leerzame avond!

 20. Vanavond een leuke workshop gehad. Handige tips gekregen! Nu thuis weer verder uitproberen en dan kom ik binnenkort graag bij je op de gevorderden cursus. Bedankt!

 21. Vanavond een gezellige workshop gehad. Veel geleerd en als ik het normale vlechten / invlechten een beetje onder de knie heb kom ik zekers weer bij je terug voor een volgende workshop! Echt een aanrader!

 22. De site is top, maar de workshop helemaal. Dat je gewoon na één avond kan invlechten. Echt petje af. Ook voor de rust die je uitstraalt. Veel succes met de rest van de workshops.

 23. Leuke site Daan, ziet er goed uit! Leuk hoor! Succes hopelijk zitten de workshops snel vol. Liefs

  • ik kom net terug van een leuke en leerzame avond vlechten voor gevorderden met leuke nieuwe ideeen. Heb zin om morgenochtend het haar van me dochter te doen. Bedankt Danielle!!

 24. Mooie site!! Heel veel succes met alles!!!

 25. Ziet er allemaal top uit Daan! Heel veel succes met je workshops, dat ze maar snel vol mogen zitten!

 26. Wat een leuke site!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s