Vlechten met Daan

Maak de blits met een vette vlecht

Kinderfeestje!

Een reactie plaatsen

Vraag je je ook wel eens af wat je nu weer kunt gaan doen op het kinderfeestje van dochterlief? Zoek dan niet verder, ik heb misschien wel HET feestje voor uw dochter! Want er is nu ook een mogelijkheid om kinderfeestje te plannen bij Vlechten met Daan. Er zijn verschillende mogelijkheden…

Mogelijkheid 1 = bij mij thuis in Winkel (N-H), 5 – 8 kinderen vanaf 8 jaar. In een tijdsduur van 2 uur leer ik de kinderen wat vlechten, mogen ze zelf oefenen op de oefenhoofden en gaan ze zelf mooi ingevlochten naar huis.
De kosten zijn € 12,50 per kind

Mogelijkheid 2 = het feestje word gevierd bij de jarige job thuis. 5 – 8 kinderen vanaf 8 jaar. In een tijdsduur van 1,5 uur leer ik de kinderen wat vlechten, mogen ze zelf wat oefenen op de oefenhoofden en gaan ze zelf mooi ingevlochten naar huis.
De kosten zijn € 8,00 per kind

Mogelijkheid 3 = Een andere mogelijkheid is dat ik de jarige job en haar gasten komen invlechten. Allemaal met een zelf uitgekozen creatie het feestje vieren. Minimaal 5 kinderen, leeftijd vanaf 5 jaar.
De kosten zijn € 5,00 per persoon.

Indien het feestje verder dan 10 km. buiten Winkel is, komen de reiskosten er nog bij.

Lijkt zo’n feestje wel wat voor je dochter? Neem dan contact met mij op! We kunnen dan in overleg een datum plannen bij mij of jou thuis. Voor meer informatie neem eens een kijkje op http://www.vlechtenmetDaan.nl

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s